Termeni si conditii

 

Accesand acest site ( http://www.iubiresecreta.ro  ) si orice link din interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu unul sau mai multi termeni din acest contract de utilizare, va rugam sa parasiti pagina http://http://www.iubiresecreta.ro 

Acesti termeni pot fi schimbati in orice moment fara o avertizare prealabila sau ulterioara. Necunoasterea termenilor si conditiilor  http://www.iubiresecreta.ro   nu scuteste de la consecintele actiunilor care contravin conditiilor prezentate mai jos.

Accesand  http://www.iubiresecreta.ro   sau interactionand in orice fel cu acest site sunteti de acord si va angajati sa respectati urmatoarele conditii:

 

1. Sunteti o persoana adulta, avand varsta de cel putin 18 sau 21 de ani, in functie de tara in care va aflati. Eventuala expunere a unor persoane minore la continutul acestui site este strict interzisa si este in intregime responsabilitatea dumneavoastra.

2. Nu sunteti ofensat(a) de informatiile sau continutul media afisate pe site.

3. Nu accesati situl in calitate de angajat sau contractant al unei institutii de presa / media /autoritati legale sau alta forma de asociere, iar interesul dumneavoastra pentru continutul http://www.iubiresecreta.ro  este exclusiv personal si privat.

4. In nici un caz proprietarul sau administratorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru informatiile sau continutul media adaugate de catre utilizatorii site-ului.

5. In nici un caz proprietarul sau administratorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru consecinte, de natura fizica, materiala, morala sau sociala, rezultate in urma accesarii  http://www.iubiresecreta.ro .

6.  http://www.iubiresecreta.ro  nu este angajatorul utilizatorilor care posteaza continut de orice natura pe aceasta pagina de internet.

7. La accesarea si folosirea http://www.iubiresecreta.ro  si a functiilor sale, sunteti de acord ca va asumati intreaga responsabilitate pentru continutul si materialele postate, respectiv incarcate pe acest site.

8. La crearea unui profil sau in orice alt context, sunteti de acord sa nu afisati, sa transmiteti sau sa postati informatii sau continut media care incalca legile in vigoare in Romania si eventual tara in care va aflati (daca este alta decat Romania). In cazul in care postati continut ilegal (de ex. materiale care pot fi asociate cu zoofilia, pedofilia, necrofilia etc.) sau instigati la astfel de actiuni, conducerea http://www.iubiresecreta.ro   va prezenta autoritatilor toate informatiile pe care le detine pentru combaterea acestor ilegalitati. Acest punct nu se adreseaza insa continutului Kink / Fetish / BDSM, care reprezinta actiuni sau elemente practicate consensual de catre persoane adulte - acesta nu contravine legilor actuale, in vigoare.

9. Nu aveti voie sa accesati materialele sau informatiile de pe situl  http://www.iubiresecreta.ro   cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera. Interesul dvs. in toate informatiile afisate pe site are un caracter pur privat, iar informatiile accesate sunt in propriul dvs. interes.

10. Nu veti copia, vinde si/sau redistribui in orice fel continutul acestui site, fara permisiunea scrisa a proprietarului domeniului  http://www.iubiresecreta.ro  .

11. Prin accesarea  http://www.iubiresecreta.ro  sunteti de acord ca proprietarul domeniului http://www.iubiresecreta.ro   va avea dreptul de dispozitie, uz si uzufruct asupra tuturor informatiilor ce compun profilul dvs., intreg continutul scris in relatie cu site-ul (posturi, topic-uri, mesaje private, mailuri catre administratori etc.) si continutul media (imagini, continut video etc.) incarcat pe site. Aceasta inseamna, dar nu se limiteaza la faptul ca proprietarul si administratorii http://www.iubiresecreta.ro  pot folosi intreg continutul digital al  http://www.iubiresecreta.ro in orice scop, cu angajamentul de a nu divulga datele cu caracter personal al membrilor sai.

12. Prin inscrierea pe site-ul  http://www.iubiresecreta.ro  sunteti de acord ca odata creat profilul dvs. poate fi doar dezactivat si nu sters efectiv din baza de date decat la libera alegere a proprietarului http://www.iubiresecreta.ro  sau a administratorilor http://www.iubiresecreta.ro 

13. Prin inscrierea pe acest site sunteti de acord sa primiti orice fel de comunicari prin e-mail sau mesaje private din partea conducerii site-ului, atat informative cat si cu caracter comercial (reclama), conexe statutului de membru http://www.iubiresecreta.ro .

14. Membrii acestui site nu au voie sa trimita mesaje de promovare a altor siteuri, cluburi sau produse si servicii de orice fel, catre membrii http://www.iubiresecreta.ro , fara o aprobare scrisa din partea proprietarului sitului.

15. Administratorii si proprietarul http://www.iubiresecreta.ro   nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de nemultumire, daune sau pagube rezultate din folosirea http://www.iubiresecreta.ro   sau a altor site-uri partener, acestea includ, dar nu se limiteaza la nemultumiri sau daune legate de calitatea serviciilor http://www.iubiresecreta.ro  si continutul acestuia.

16. Desi incercam sa dam dovada de impartialitate si corectitudine in administrarea site-ului, Administratorii  http://www.cautsex.com  pot opri accesul sau anula contul http://www.cautsex.com  a oricarui membru, in orice moment, indiferent de statutul acestuia, fara orice justificare prealabila sau ulterioara.

17. Este interzisa folosirea id-urilor utilizatorilor  http://www.iubiresecreta.ro   (informatia inscrisa in campul "Nume utilizator" la crearea unui profil  http://www.iubiresecreta.ro  ) in orice context in afara domeniului http://www.iubiresecreta.ro  , fara acordul scris al acestora altele decat cele mentionate la punctele 20 si 23.

18. Intelegeti ca orice actiune de hartuire, defaimare, calomnie sau spamming contravine legilor in vigoare in Romania si poate implica actionarea in instanta a contravenientilor, direct de catre utilizatorii prejudiciati sau de catre conducerea http://www.iubiresecreta.ro  .

19. Este interzisa dezvaluirea identitatii sau a oricaror informatii cu caracter personal (nume, prenume, adresa, profesie, loc de munca etc.), apartinand utilizatorilor inscrisi pe http://www.iubiresecreta.ro  , cu referire la informatiile din cadrul acestui site altele decat cele mentionate la punctele 20 si 23.

20.Prin creearea contului pe http://www.iubiresecreta.ro  va exiprimati automat acordul ca , profilele dumneavoastre sa fie utilizate pe alte siteuri detinute de firma ce detine si http://www.iubiresecreta.ro  sau siteuri afiliate ,  fara a avea vreo obiectie in acest sens.

21.Contul creeat pe http://www.iubiresecreta.ro  il creeati din propria vointa si pe raspunderea dumneavoastra pentru eventualele neplaceri cauzate prin creearea contului.

22. Profilul dumneavoastra este unul confidential pe siteul http://www.iubiresecreta.ro  sau alte siteuri detinute de acceasi firma sau afiliate.

Termenii de mai sus au valoare de contract si vor fi interpretati in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Accesand domeniul http://www.iubiresecreta.ro   si orice subdomeniu al sau, va declarati de acord cu acestia.