Mesaje de prietenie

Noutate adaugata Sambata , 11 Februarie 2012, 16:49:31
Mesaje de prietenie

 

- Prietenii sunt ingeri ce te ajuta sa te ridici in picioare atunci cand uiti sa zbori…

- Un mesaj de prietenie dat de la inimioara, daca esti egoist... prietenii or sa dispara.

- Am trecut prin clipe grele si am invatat o lectie intr-o doara, prietenii adevarati sint o adevarata comoara.

- Fie ca esti slab sau puternic... uneori simti nevoia de a te sprijini pe bratul unui prieten... si e bine de stiut ca acel prieten este langa tine... si nu te tradeaza...

- Un prieten iti este un ajutor atunci când nu iti merge bine, un confident cand esti singur, un ghid cand cauti un zâmbet atunci când eşti trist, un cântec când eşti fericit.Iti multumesc pentru ca esti prietenul meu.

- Am fost prieteni mult timp, dar,din pacate,din cauza unor optiuni diferite drumurile noastre s-au despartit.  .. Totusi,tu ai fost cu adevarat un punct de referinta pentru mine.Mi-ai sters totdeauna lacrimile  si ai fost  fericirea si,totodata,durerea mea... Iti multumesc!

- Recunosc că nu sunt prietenul perfect,nu sunt întotdeauna acolo unde ai nevoie ,nu te pot pot face sa zambesti tot timpul,dar un lucru este foarte sigur:iti voi fi un prieten bun pentru totdeauna.

-În lumea noastră, totul se schimbă, dar un singur lucru ramane cert:vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp şi dincolo de distanţa.

- Pentru ca o prietenie se bazeaza pe sinceritate, iti multumesc ca existi si ca imi esti ca un frate.

- Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur.

- Un adevarat prieten e cel ce intra cand restul lumii iese.

- Cred in prieteni... in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si in povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar...

- Chiar daca te cunosc de putin timp,ai devenit o persoana foarte importanta pentru mine...Ai devenit cel mai bun prieten.Iti multumesc pentru faptul ca imi vrei tot timpul binele;tu esti un prieten unic si special.

- Cred in puterea mainii ce o strange pe alta, in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane... Cred… dar nu sunt sigura…

- Iti dau mesaje de prietenie pentru ca ne stim de cand eram copii, prietenia noastra valoreaza mai mult de 1000 de euro, cred ca vreo 6-7000...

- Zambeste... astazi e o zi speciala, fii gata sa te simti importanta si nu uita ca ai alaturi o prietena ce va fi mereu in umbra ta!

- Sunt langa tine.Sunt prietenul care te va consola,te va indruma,te va sfatui si te va urma.

- Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc... nodul ramane toata viata. - Prietenul e ca o lumanare, iti face lumina cand se lasa intunericul.

- Prietenia dubleaza bucuriile si injumatateste necazurile. - Fr.Bacon

- Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului - N.Iorga

- Nu-ti face repede prieteni,dar dupa ce ti i-ai facut,nu-i indeparta repede de tine. - Solon

- Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima - G.G.Marquez