Categorii noutati

Casa amanet electronice

Noutate adaugata Sambata , 02 Februarie 2013, 01:08:58

Este tot mai evident ca multi oameni apeleaza la noi surse de venit, casele de amanet fiind o sursa de venit convenabila.

      Casele de amanet ofera comisioane accesibile intre 0,20% si 0,50% /zi.
Multe dintre casele de amanet nu au restrictii , sau ofera posbilitatea de a amaneta:aur, argint, produse electronice si imobile.
  In cazul amanetarii de produse electronice se pot amaneta:televizoare, aparate foto, laptopuri, calculatoare, dvd-playere, camera video, tablete PC , etc..
   Atunci cand se amaneteaza produse electronice se tine cont de vechimea produselor , a functionalitatii acestora daca au defecte, toate acestea realizandu-se de catre un expert autorizat.
  In cazul amanetarii aurului,argintului sau alte obiecte pretioase comisionul este mai mic,cel pentru produse electronice se situeaza in jurul valorii de 0,50% - 0,80% per zi.
    Amanetarea produselor electronice vine in sprijinul acelor oameni care nu au posiblitatea de a amenta , metale pretioase (aur , argint,diamante etc..) ceea ce face posibila cresterea veniturilor personale pe termen scurt sau mediu.
     Nu ezita si contacteaza o casa de amanet cunoscuta avand un comision accesibil si transparent ce ofera o evaluare corecta a produselor electronice pe care doriti sa le amanetati!
 
Succes!