Categorii noutati

Creeaza singura parfumul tau preferat!

Noutate adaugata Miercuri , 06 Februarie 2013, 10:26:23

 Incepe cu doua uleiuri esentiale, pe care le poti gasi in sectorul de alimente naturale sau in farmaciile naturiste. Nu incerca sa amesteci mai mult de doua odata; aroma creata poate fi mult prea puternica.

Imperecheaza uleiurile cu ingrediente de aceeasi culoare - este un truc pe care creatorii de parfumuri il aplica pentru a descoperi notele care se potrivesc. De exemplu, combina intre ele ingrediente galbene (floarea-soarelui cu lamiia), cele lila (lavanda cu iasomia), ori cafenii (cacao si lemn de santal).
Umple o fiola de marimea unei sticlute de parfum cu cantitati egale din fiecare ulei, amesteca-le bine, iar daca simti ca una din esente o eclipseaza pe cealalta, completeaza cu mai mult ulei, apoi pastreaza recipientul intr-un loc racoros si uscat.
Chiar daca ti-ai ales cu grija parfumul, nu poti ignora parerea iubitului tau. Barbatilor le displace un parfum tare - atat de puternic, incat il simti de la distanta chiar si pe... limba, care persista pe hainele lui chiar si la o saptamana de la ultimul "corp la corp".
Daca ingredientele din parfumul tau sunt aceleasi ori similare cu cele din parfumul sau, s-ar putea ca el sa simta ca-i este amenintata masculinitatea. Militeaza pentru contrast! Ti se pare ca s-a "molesit" cand ti-a simtit parfumul? Poate ca n-ar avea nimic impotriva daca nu i-ar fi atat de familiar.